a
This page is

Over pim

Pim van Deuveren

Bij mij kun je terecht voor persoonlijke trainings- en voedingsadviezen. Bij Coach Pim van Deuveren doen we niet aan algemene trainings- en voedingsschema's, maar gaan we samen op zoek naar iets dat werkt voor jou. Na honderden mensen begeleid te hebben met verschillende doelen, is het voor mij duidelijk dat een persoonlijk trainings- & voedingsadvies de basis is. De bijbehorende coaching is essentieel voor het behalen van gestelde doelen.

Daarnaast is goede coaching onmisbaar voor het behouden van de behaalde resultaten. Het is dan ook mijn doel om mijn klanten op een persoonlijke en motiverende manier te begeleiden die bij die persoon past. Wanneer bepaalde doelen zijn behaald, zetten we nieuwe. Fit worden en blijven, dat is de missie. Trust the process!

Vragen?

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van een gezonde relatie en essentieel wanneer je samen doelen wil behalen. Door 12 maanden intensief samen te werken, bouwen we een sportieve band op waar jij op kunt bouwen. Ik help je vol te houden, goed te trainen en in te zien hoe fijn het is om gezond te leven.

Mijn aanpak is anders dan die van andere coaches, ik werk met persoonlijke en op de wetenschap gebaseerde voedings- & trainingsschema’s. Jij krijgt bij online coaching online-hulp en trainingsvideo’s, zo weet je zeker dat je op de goede manier traint. Samen gaan we je doelen behalen!

Aanmelden

Jezelf aanmelden voor het online coaching programma gaat gemakkelijk via onderstaande button. Ik zie je binnenkort!

Close

Ben je al jaren bezig om af te vallen, heb je al honderden diëten geprobeerd, maar niks werkt of je komt binnen de helft van de tijd dat je bent afgevallen hetzelfde gewicht weer aan? App of mail om een persoonlijke afspraak te maken bij jou op locatie. Dan leg ik je stap voor stap uit waar te beginnen.

Ik ben er van overtuigd dat wij samen jou dromen kunnen omzetten in werkelijkheid.

Our socials
About
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo en welkom op Coach Pim van Deuveren.
Kunnen wij je helpen met Over pim?