a
This page is

Waarom coach pim van deuveren

Jij bent uniek.

Coachen op basis van wetenschappelijke kennis, dat is wat ik doe en wat mij uniek maakt ten opzichte van andere coaches. Ieder mens is anders en heeft een andere aanpak nodig. Het trainingsschema dat voor persoon A werkt, hoeft niet voor persoon B te werken.

Door op een wetenschappelijke manier te kijken naar de trainbaarheid van jouw lichaam, maken we resultaten haalbaar en zorg ik ervoor dat jij bepaalde kansen optimaal benut. Het draait niet om harder trainen, het draait om efficiënter trainen. Weten wat er nodig is, de juiste manier van trainen op het juiste moment.

Consistentie.

Volhouden is de sleutel tot succes, die mening deel ik. Dat betekent echter niet dat je constant hetzelfde moet doen, je lichaam raakt namelijk ‘gewend’ aan een bepaalde manier van trainen. Door jou iedere maand van een nieuw trainings- & voedingsschema te voorzien, blijf je jouw lichaam prikkelen en komen we steeds dichter bij je einddoel.

Meld je aan!

Een gerichte persoonlijke aanpak, maandelijks vernieuwde voedings- & trainingsschema’s én video’s. Alles wat jij nodig hebt in één pakket!

Close

Ben je al jaren bezig om af te vallen, heb je al honderden diëten geprobeerd, maar niks werkt of je komt binnen de helft van de tijd dat je bent afgevallen hetzelfde gewicht weer aan? App of mail om een persoonlijke afspraak te maken bij jou op locatie. Dan leg ik je stap voor stap uit waar te beginnen.

Ik ben er van overtuigd dat wij samen jou dromen kunnen omzetten in werkelijkheid.

Our socials
About
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo en welkom op Coach Pim van Deuveren.
Kunnen wij je helpen met Waarom coach pim van deuveren?